Warning: The magic method Shapely_Related_Posts::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/class-shapely-related-posts.php on line 89 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/class-shapely-related-posts.php:89) in /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-wp-security-and-firewall/classes/wp-security-utility.php on line 216 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/class-shapely-related-posts.php:89) in /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-wp-security-and-firewall/classes/wp-security-utility.php on line 216 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/themes/shapely/inc/class-shapely-related-posts.php:89) in /customers/8/8/e/thinkster.se/httpd.www/wp-content/plugins/all-in-one-wp-security-and-firewall/classes/wp-security-utility.php on line 216 Utbildningsföretag för barn och ungdom i Täby och Danderyd

Ett företag med bas i Täby

Ett IT-företag med bas i Täby

Thinkster strävar efter att skapa bättre förutsättningar för alla som vill lära sig att programmera oavsett ålder och bakgrund. Samtidigt kan skärmarna fungera som en avlastning för dig som förälder men det kan även används för att öka barnets kreativitet och intresse i teknik. Thinkster erbjuder programmerings- och IT-kurser till barn och ungdomar som fritidsaktivitet där eleverna träffas en eller två kvällar i veckan. Vi kan hålla våra kurser på svenska, farsi, arabiska och engelska för att kunna inkludera andra elever med språkbarriär.

Thinkster är också ett företag verksam inom IT, systemutveckling, utbildning och produkt utveckling.

Våra tjänster

Utbildning

Thinkster vill vara med och skapa en bättre förutsättning för alla som vill lära sig programmering oavsett ålder och bakgrund.

En av vår styrkor är att kunna erbjuda programmeringskurser för barn och ungdomar och även på olika språk som farsi, svenska, engelska och arabiska. Vi kan även ta fram programmeringskurser för elever med olika bakgrunder.

Vi organiserar roliga ’Makers Kväll’ där vi med hjälp av Raspberry Pi 3 eller Arduino. Eleverna får lära sig kontrollera Arduino och andra enkla hårdvara komponenter som lysdioder med mjukvaran. ’Makers Kväll’ är ett väldigt uppskattat evenemang bland barn och ungdomar.

Flera av våra kurser hålls efter kundens förfrågningar och önskemål. Vi erbjuder följande programmeringskurser till förmånliga priser.

  • Python — Basic och Advance
  • C++ — Basic och Advance
  • C# och .Net — Basic och Advance
  • Java — Basic och Advance
  • Hemside-utveckling med Angular och Ruby on Rails (för barn och ungdom).
  • Minecraft Plugins Programmering
  • Android App Utveckling för barn och ungdom
  • Android App Utveckling
  • iOS App Utveckling för barn och ungdom
  • Raspberry Pi 3 och Arduino intro för barn och ungdom

E-Commerce

Ett av våra stärka område är E-Commerce. Idag finns många olika E-Commerce produkter som är gratis att använda, så varför uppfinna hjulet igen. Tanken är att använda dessa produkter som Prestashop och anpassa det för kunden och därmed hålla både utvecklingstiden och kostnaden nere

Vi stödjer följande E-handelsplattformar

Utveckling

Thinster har lång erfarenhet inom test och utveckling och har utfört en rad olika uppdrag båda inom Telecom- och IT-branschen. Vår nya kompetens är är App utveckling. Idag har vi några Appar i Android Play, men vi har även hjälpt våra kunder skapa sina App. Vi hjälper våra kunder från idéstadiet och genom design och utveckling.

Vi hjälper även erbjuda andra tjänster som App- lansering, optimering och marknadsföring av lösningen.

Prototyping

Prototyping av både hårdvara och mjukvara ligger väldigt nära om hjärtat hos Thinkster. Vårt hopp är att kunna skapa enkla saker som gör livet både enklare och roligare. Vi använder olika kända teknologier som Bluetooth och Wireless kommunikation för att förverkliga våra idéer. Thinkster jobbar just nu med flera prototyping projekt som El-Cykel Färddator vilket byggs på WIFI kommunikation protokoll och Arduino.